Kun menet kävelylle puistoon, mitä kuulet? Lehtien kahina tuulessa, lintujen viserrys ja juoksevan veden ääni ovat vain muutamia esimerkkejä äänistä, joita voit kuulla luonnossa. Jokaisessa ympäristössä on omat ainutlaatuiset äänensä, jotka voivat olla rauhoittavia tai rauhoittavia kuunnella. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme joihinkin erilaisiin ääniin, joita voit kuulla metsissä ja puistoissa.Kun olet metsässä, kuulet lehtien kahinan tuulessa. Puut toimivat luonnollisena tuulensuojana ja luovat ainutlaatuisen äänimaiseman. Voit myös kuulla juoksevan veden äänen, jos lähellä on puro tai joki. Lintujen laulu on myös yleistä metsissä, sillä näissä elinympäristöissä asuu monia erilaisia lintulajeja.

Jos kävelet puistossa, saatat kuulla lasten leikkien tai piknikille osallistuvien naurua. Puiston penkit narisevat, kun ihmiset istuvat ja nauttivat maisemista. Kaukaa saatat kuulla liikenteen melua, joka tulee kadulla ohi ajavista autoista tai busseista.

Mitä ääniä sinä kuuntelet mieluiten luonnossa ollessasi?

Rauhoittavatko metsien ja puistojen äänet vai pidätkö mieluummin hiljaisuuden äänistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Kun kulkee kävelyllä puistossa, saattaa huomata kaikki puiden erilaiset lehdet. Värit ovat kauniita jaSyksy on täydessä vauhdissa. Saatat kuulla lasten nauravan ja leikkivän tai jonkun lukevan kirjaa läheisellä penkillä. Huvimajan lähellä saattaa jopa soittaa bändi. Kaikki nämä äänet luovat yhdessä sellaisen rauhallisen tunnelman, joka saa kenet tahansa rentoutumaan. Ei ihme, että niin monet ihmiset rakastavat luonnossa oleskelua!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *